Hozzávalók:
1 l tej
2 dl búzadara
2 dl cukor
2 tojás sárgája
1/2 margarin
3 dl tejszín
1 tábla csokoládé
babapiskóta (kb. 30 dkg)
Ezután felvertem a tejszínt, majd lereszeltem a csokit (nálam étcsoki volt, de lehet bármilyen ízlés szerint) és beleforgattam a tejszínhabba.
Előkészítettem egy tányér tejet amit kicsit meglangyosítottam mikróban, majd elkezdtem összerakni a süteményt.
Egy magasabb tepsibe sütőpapírt raktam úgy, hogy a pereménél magasabb legyen a papír (azért, hogy ha lehűl a sütemény ki tudjam emelni és könnyebben szeletelni). Az alját kiraktam tejbe mártott babapiskótával, amire a margarinos krém felét simítottam, majd a csokis tejszínhab felét, majd az egészet megismételtem, a legfelső réteg a csokis tejszín lett. Megszórtam még egy kevés kakaóporral és reszelt csokival, és beraktam a hűtőbe egész éjszakára.
Másnap a papír segítségével könnyen kivettem a tepsiből, és szépen lehetett szelni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése